Adatvédelmi nyilatkozat

Az adatkezelést Tóth László természetes személy (9700 Szombathely Nárai Külső út 63.) végzi, a nála beregisztráló ügyfelei számára. Az adatkezelés az ügyfél önkéntes, tájékozott, és határozott hozzájárulása alapján történik, mely a nyilvántartásba vétele iránti határozott szándéka alapján vélelmezhető.

Az adatkezelés a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény 3. § (1) bekezdése alapján történik. A kezelt adatok köre  a felhasználók által megadott adatok (név, , e-mail cím, telefonszám  stb.).

A www.fuveslaci.hu honlap megtekintése során automatikusan rögzítésre kerül a felhasználó IP címe, illetve a látogatásának kezdő és befejező időpontja, illetve egyes esetekben- a felhasználó számítógépének beállításától függően - a böngésző és az operációs rendszer típusa. Ezen adatokból a rendszer statisztikai adatokat képez. Az IP cím alapján a látogatás konkrét személyre nem vezethető vissza, névhez nem köthető. Az üzemeltető ezen adatokat nem kapcsolja össze személyes adatokkal.

A felhasználó hozzájárulásával megadandó adatok esetén az adatkezelés célja a felhasználó beazonosítása, információhoz juttatása hírlevél formában, ami a felhasználó hozzájárulásával történik.  Az adatkezelő a megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem használhatja fel. Személyes adatokat harmadik személynek csak a felhasználó előzetes és kifejezett hozzájárulása esetén adunk ki. Ez nem vonatkozik az esetleges, jogszabály alapján kötelező adattovábbításokra.

A felhasználó e-mailben történt, hírlevél küldés törlésének kérelmének maximum 10 munkanapon belül eleget tesz az adatkezelő.

Abban az esetben, ha bármely jogsértőt talál tevékenységben az alábbi módon élhet panaszával.

 

  • Levelet ír az adatkezelőnek (kapcsolat), nyilvántartási száma NAIH-72699/2014

  • http://www.naih.hu/kapcsolat.html